DE
Whisky im 1920's Blenders Glass. Farbe: Rieslinggelb; Mood: Melancholisch. Serie: The Crown.
Nach 40 min: Geröstete Nüsse mit Limettenzesten vermischt als Topping auf einem Zitrussorbet.
Mouth: Nach etwa 41 min: scharf, den Mund betäubend, Zimtschärfe, Muskatnuss, Adstringent. Orangenkerne versehentlich durchgebissen und ausgespuckt, …not amused...
Vierter Schluck: Zitronenkerne durchgebissen, aus Verlegenheit weiter gekaut und runtergeschluckt.
Finish: Ein Royal Flush aus Zitrone, Brausetabletten und Hopfen.
Vier Teelöffel Wasser:
Nose: Eis Cuja Mara Split. Malz, IPA mit Hopfen der Sorte Cascade und Citra. Sharbat, Zitronensorbet, Banane, Kokos, Vanille und Softcake Orange.
Mouth: Orangenkerne werden zu Apfelsamen. Pfeffer, Zitronenverbene Tee. Ingwer. Waxy.
Finish: Obstler, Eau de Vie de Mirabelle, sehr unreife Birnen. Grappa. Unadeliger Abgang.
RIP Your Highness.
85 / 100
EN
Whisky in 1920's Blenders Glass. Colour: Riesling yellow; Mood: melancholic. Series: The Crown.
Nose: After about 20 minutes: Confectionery store, a pool of sweets -
head in there. Members of the
After 40 min: Roasted nuts mixed with lime zest as a topping on a citrus sorbet.
Mouth: After about 41 min: acrid, mouth numbing, cinnamon spiciness, nutmeg, astringent. Accidentally bitten through and spat out orange seeds, ...not amused...
Fourth sip: bitten through lemon seeds, chewed on out of embarrassment and swallowed.
Finish: A royal flush of lemon, effervescent tablets and hops.
Four teaspoons of water:
Nose: Ice Cuja Mara Split. Malt, IPA with Cascade and Citra hops. Sharbat, lemon sorbet, banana, coconut, vanilla and softcake orange.
Mouth: Orange seeds become apple seeds. Pepper, Lemon Verbena Tea. Ginger. waxy
Finish: Obstler, Eau de Vie de Mirabelle, very unripe pears. Grappa. Impeccable departure.
RIP Your Highness.
85 / 100
No comments:
Post a Comment